Sourcing strategi og Bid

en bred vifte af Kompetencer

Sourcing strategi og Bid

Hos KanKon arbejder vi med Sourcing strategi og Bid. Sourcing strategi er processen, hvor det handler om at finde de organisationer og leverandører, der har de bedste forudsætninger for at tilbyde dine efterspurgte ydelser til den ønskede pris, til det ønskede tidspunkt og med den ønskede kvalitet. Markedsafdækningen foregår i Danmark og uden for Danmark. Bid er processen, hvor det handler om at give et tilbud i forhold til en organisations ønsker om ydelser til den rette pris, tidspunkt og i den ønskede kvalitet.

Indkøb

Det handler om at afdække behov og krav til løsningen. Sammen finder vi den rigtige samarbejdspartner til den efterspurgte løsning.

Aftaler

KanKon kan drive processen eller fungere som rådgiver i et forløb. Det skal aftalemæssigt sikres, at løsningen afspejler organisationens kompetencer og behov både implementeringsmæssigt og driftmæssigt.

Erfaring

KanKon har flere års erfaring med udbud og tilbud. KanKon sikrer afdækning af dine behov, og at der er overensstemmelse mellem behov og løsning fra start til slut i forløbet.